Alles over
Fourzorg

Over ons

Wij zijn een innovatieve zorgorganisatie met ervaren en gepassioneerde medewerkers die mensen echt kunnen raken. Zij hebben jarenlange ervaring op hun vakgebied en zijn geschoold op verschillende niveaus; MBO, HBO en universitair. We werken veel met ervaringsdeskundigen samen. Hierdoor zijn we in staat snel in te springen op de vaak ingewikkelde persoonlijke situaties van onze cliënten. We werken ook graag samen met betrokken familie en professionals.

Het team van Fourzorg

Het team van Fourzorg beschikt over een veelheid aan zorgachtergronden, waaronder forensisch, intra- en extramuraal, verslavingszorg, jeugd en geriatrie. Hierdoor hebben wij samen veel kennis en ervaring die we graag onderling en binnen ons netwerk uitwisselen. Zo zijn we in staat om (snel) een zorgvraag op te pakken, een samenwerking in te richten, door te verwijzen met vaak korte wachttijden, gedragsverandering te bereiken en doelstellingen te behalen.

Wil jij onze collega worden? Neem dan contact met ons op!

Alex Willemsen

Lid cliëntenraad

Wij hebben helaas nog geen tekst over deze persoon. Dit zal binnenkort beschikbaar zijn.

Bas Leenders

Technisch directeur

Bas is medeoprichter van Fourzorg en geeft leiding aan het team medewerkers. Hij coördineert en faciliteert het team en is een ervaren projectmanager en coach. Zijn benadering is persoonlijk, laagdrempelig en enthousiasmerend.

Bas Vaars

Integraal hulpverlener

Bas werkt sinds 1999 in de jeugdzorg. Hierbij heeft hij 15 jaar gewerkt in de residentiële jeugdzorg als pedagogisch medewerker en een aantal jaar in de crisisopvang. Vervolgens heeft hij individuele begeleiding gegeven op een afdeling in de gesloten jeugdzorg. Bas zijn motto is “in beweging kun je sturen”.

Chantal Oud

Teammanager zorg

Chantal heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de psychiatrische en -verslavingszorg. Hierdoor heeft Chantal veel ervaring met diverse (complexe) zorgvragen en lange begeleidingstrajecten. Ze heeft een laagdrempelige benadering en gaat samen met de cliënt de doelen aan op een tempo dat bij het individu past.

Charity Bloemhard – van Bakel

Administratief medewerker

Charity is een ervaren en gedreven persoon die voornamelijk achter de schermen werkt, op het gebied van de administratieve processen. In 2009 heeft ze de overstap gemaakt naar de (financiële) administratie in de zorg. Hierdoor is zij zich ervan bewust dat naast het juist uitvoeren van de administratie, het ook haar taak is om haar collega’s te ontzorgen zodat zij goed kunnen zorgen. Teamwork!

Claudia Cavé

Integraal hulpverlener

Als slechtziende weet Claudia als geen ander hoe het is om met een ‘beperking’ te leven. Juist daarom vindt ze het geweldig om het beste uit mensen te halen! Samen kijken naar de plusjes en niet naar de minnetjes. Dat biedt aanknopingspunten voor de gezamenlijke speurtocht richting een mooie toekomst.

Dennis Remy Stam

Integraal hulpverlener, Partner

Dennis heeft ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Hij heeft gewerkt als ambulant begeleider, verpleegkundige, individueel trajectbegeleider en (gezins)coach in verschillende zorginstellingen. In de loop der jaren heeft hij een grote diversiteit aan zorgvragen ondersteund vanuit de psychiatrie, jeugdzorg, verslavingszorg en van mensen met een (verstandelijke) beperking.

Henk Norder

Voorzitter raad van toezicht

Wij hebben helaas nog geen tekst over deze persoon. Dit zal binnenkort beschikbaar zijn.

Ilse Lutgerink

Coördinator, Integraal hulpverlener

Ilse is afgestudeerd in de verzorgende individuele gezondheidszorg en zet bij Fourzorg haar ervaring als ambulant begeleider in. Zij heeft ervaring in maatschappelijke ondersteuning, langdurige zorg en jeugdzorg. Met enthousiasme, geduld, humor en een persoonlijke, laagdrempelige benadering is zij goed in staat om samen stap voor stap te werken aan gestelde doelen.

Jan Willem van Hal

Integraal hulpverlener

Hoe kun je mensen optimaal laten functioneren en tegelijkertijd helpen een gelukkig en zinvol leven te leiden? Dat is wat Jan Willem drijft. Na een commerciële carrière is Jan Willem hulp gaan verlenen aan asielzoekers. Tegenwoordig houdt hij zich als hulpverlener bezig met een breed palet aan zorgvragen. Dit doet hij vanuit zijn brede levenservaring, rustige houding en empathische karakter.

Janno Kuijper

Integraal hulpverlener

Janno heeft al enkele jaren ervaring in de psychiatrie en verslavingszorg. Hij is gepassioneerd om anderen te begeleiden op hun reis naar herstel. Zijn enthousiasme en oordeelloze benadering stellen hem in staat om snel aansluiting te vinden. Daarnaast is Janno voortdurend op zoek naar mogelijkheden en kansen om anderen te kunnen laten groeien.

Jeffrey van Gellekom

Integraal hulpverlener

Jeffrey heeft ruim 14 jaar ervaring in noodhulp- en crisissituaties, die zich voordoen op elk vlak in de samenleving dan wel in de persoonlijke levenssfeer van mensen zelf. Hij heeft veel samengewerkt met ketenpartners binnen onder meer de psychiatrie, jeugdzorg, verslavingszorg en crisisdienst. Door zijn rustige en warme persoonlijkheid straalt hij vertrouwen en veiligheid uit. Zijn persoonlijke motivatie: iedereen is uniek en iedereen doet er toe, ongeacht zijn of haar levenservaringen.

Jolanda Oud

Integraal hulpverlener

Jolanda is al ruim 16 jaar actief in de zorg. Ze heeft zowel mensen met een licht verstandelijke handicap als mensen met psychiatrische en gedragsproblemen begeleid. Daarbij heeft Jolanda zowel ambulante zorg als zorg op woonlocaties verleend. Jolanda is een eerlijk en georganiseerd persoon die humor in haar werk belangrijk vindt.

Kaylee Maria Soliman

Integraal hulpverlener

Kaylee is een jonge enthousiaste professional. Mede als ervaringsdeskundige op verschillende gebieden heeft zij inlevingsvermogen, begrip en inzicht wat betreft de vele vraagstukken waar onze cliënten bij Fourzorg mee komen. Een vertrouwensband is voor Kaylee erg belangrijk. Zodra deze is opgebouwd kan Kaylee samen met de cliënt de problemen gaan aanpakken.

Marjolijn Franx-Tensen

Kwaliteitsmedewerker, Leidinggevende, Vertrouwenspersoon

Sinds 2007 begeleidt Marjolijn mensen met een veelal verstandelijke beperking, in combinatie met psychische en ge-dragsmatige problematiek. Dankzij haar afgeronde opleiding Management Zorg en Welzijn is er in onze organisatie veel kennis rondom werk- en zorgprocessen aanwezig. Niemand is met iemand an-ders te vergelijken, Marjolijn kijkt altijd naar het individu.

Mike Jansen

Lid cliëntenraad

Als lid van de cliëntenraad streeft Mike naar optimale zorg en een sterke band tussen cliënten en de organisatie. Mike gelooft in de kracht van verbinding voor het bewerkstelligen van een plek waar iedereen zich gehoord en geholpen voelt.

Rebecca Masselink

Integraal hulpverlener

Rebecca heeft ervaring als verzorgende IG in een verzorgingshuis. Later heeft ze gewerkt als ondersteunend moeder-kindzorgmedewerker. Daarna was ze onder meer ambulante begeleider voor mensen met een beperking en/of psychiatrische of -gedragsproblemen. Rebecca ondersteunt cliënten met geduld, humor en enthousiasme.

René van der Deure

Integraal hulpverlener

René is 43 jaar werkzaam geweest voor Defensie en Justitie. Hij heeft zich veelal beziggehouden met de vreemdelingenzorg, maar heeft ook ruim 19 jaar in het buitenland gezeten voor verschillende projecten. Hij kan goed luisteren, is inlevend, maar is ook een meedenker. Eerlijkheid en humor zijn eigenschappen die bij hem passen. Met deze achtergrond helpt hij mensen verder in hun leven.

Renge Veltman

Lid raad van toezicht

Wij hebben helaas nog geen tekst over deze persoon. Dit zal binnenkort beschikbaar zijn.

Ruud Messchaert

Lid raad van toezicht

Wij hebben helaas nog geen tekst over deze persoon. Dit zal binnenkort beschikbaar zijn.

Sam Voorwalt

Integraal hulpverlener

Sam is een enthousiaste, jonge zorgprofessional. Voor Sam was het snel duidelijk dat hij graag met mensen wilde gaan werken en hen op het juiste pad wilde helpen. Sam houdt ervan om samen naar een doel te werken in combinatie met een vertrouwensband.

Sander Tensen

Algemeen directeur

Sander is medeoprichter en verantwoordelijk voor bedrijfsvoering, facilitair beheer, human resource en andere niet-zorggerelateerde activiteiten. Door zijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling/toeleiding is hij de schakel tussen zorg en werk/dagbesteding.

Sharon Dekker

Administratief medewerker

Sharon werkt zowel bij de frontoffice als de backoffice. Zij helpt je graag met je vragen vanuit haar communicatieve en organisatorische kwaliteiten. Heb je een vraag, dan staat ze klaar om je met een vriendelijke lach te woord te staan. Aan de achterkant verzorgt zij diverse administratieve werkzaamheden, waaronder de cliëntadministratie. Met deze combinatie van werkzaamheden voelt zij zich als een vis in het water. “Het beste van twee werelden’’, volgens Sharon.

Tessa Kiekens

Coördinator jeugd

Sinds 2003 is Tessa werkzaam in de hulpverlening. Zij doet dit werk met liefde en passie. Tessa werkt nu als coördinator van de afdeling Jeugd bij Fourzorg. Met een fikse dosis humor en haar grote organisatievermogen zorgt zij dat iedere jeugdige op de goede plek komt. Tessa vindt het vooral belangrijk dat zowel ouders als jeugdige zich welkom en gehoord voelen.

Wesley Faessen

Integraal hulpverlener

Vanuit de sportwereld en een baan in maatschappelijk werk, is Wesley werkzaam geweest als jobcoach. Van hieruit heeft hij de overstap gemaakt naar ambulante hulpverlening. Wesley is ervaren in het begeleiden van jeugd en volwassenen met een meervoudige, complexe zorgvraag met een (verstandelijke) beperking.

Wil jij onze collega worden?

Neem dan contact met ons op!
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

CV *
Maximum bestandsgrootte: 20 MB
Bestandstype: .pdf