Werken
aan doelen

Fourzorg biedt dagbesteding in diverse sectoren zoals horeca, detailhandel, techniek en IT. In al deze sectoren begeleiden wij onze deelnemers op het uitbreiden van vakspecifieke vaardigheden, sociale vaardigheden, algemene werknemersvaardigheden en persoonlijke vaardigheden zoals zelfstandigheid. Wij werken hiervoor met zelf ontwikkeld, sectorspecifiek lesmateriaal.

Op iedere dagbestedingslocatie staat de deelnemer centraal, waar iedereen op een creatieve en laagdrempelige manier aan individuele doelen werkt. Tijdens het traject wordt een portfolio opgebouwd en wordt waar mogelijk via certificaten toegewerkt richting de arbeidsmarkt en/of scholing.

Door een kleine groepssamenstelling en voldoende, professionele begeleiding wordt er aan concrete doelen gewerkt, welke afgestemd worden met de deelnemer zelf. Hiermee hebben staat een leerklimaat met ruimte voor eigenheid, maar waar ook serieus gewerkt wordt aan persoonlijke doelen en het leren van een vak.

Geestelijke gezondheid

Lichamelijke gezondheid

Sociale relaties

Maatschappelijke participatie

Doelgroepen

Wij bieden dagbesteding aan jongeren en volwassenen met uiteenlopende zorgvragen. Tijdens een kennismaking worden wensen en mogelijkheden besproken, waarna een persoonlijk plan wordt opgesteld. Fourzorg biedt dagbesteding in het kader van Jeugdwet, WMO en de Wet Langdurige Zorg (WLZ).