Onze samenwerkingspartners

Fourzorg werkt samen met een aantal partners. Door samen te werken versterken we elkaar en halen we het beste uit elkaar en onze cliënten.

Partner in werk

Partner in Werk is een organisatie die ervoor zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag kunnen. Als de jongeren of volwassenen stabiel in hun leven staan, dan kunnen wij ze doorverwijzen naar Partner in Werk. De jobcoaches van Partner in Werk begeleiden de desbetreffende persoon in en naar werk.

Wings Care Community

Wings Care Community biedt zorg aan kwetsbare doelgroepen in de vorm van beschermd wonen, ambulante begeleiding, dagbesteding en ontwikkelingstrajecten. Een groot deel van onze dagactiviteiten zijn op het gebied van flora en fauna en met name roofvogels en uilen.

Wij zijn Broer!

Wij zijn BROER! is een organisatie die zich richt op jongeren van ongeveer 13 tot en met 21 jaar oud. Bij deze dagbesteding krijgen zij voldoende ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Wij zijn BROER! heeft een jong, fris en dynamisch team dat bereid is om alles in te zetten om jou een goede basis te geven voor de rest van je leven!

Vroeg Samenwerken in Noord-Holland Noord

De verwijsindex zorgt ervoor dat professionals elkaar kunnen vinden als dat nodig is. Ze kunnen dan met elkaar overleggen en werken niet langs elkaar heen. In Noord-Holland Noord heet de verwijsindex VIN (Vroeg samenwerken In Noord-Holland Noord).

De Groene Hoeve

Voor onze cliënten kan De Groene Hoeve een hele goede uitkomst zijn om talenten te ontdekken, te ontwikkelen en hiermee stappen te zetten op de participatieladder. De Groene Hoeve wil haar activiteiten uitbreiden met kleinschalig wonen en dagbesteding en ook daar kunnen wij van toegevoegde waarde zijn.

Helden in It

Stichting Helden in IT verzorgt in 2021 diverse nieuwe leertrajecten naar duurzaam werk voor ICT-talenten met een focus op Online. Helden in IT richt zich op talent in het autisme spectrum en leidt hen op tot engineers, data professionals, software developers, web professionals en technical SEOs.