Onze samenwerkingspartners

Fourzorg werkt samen met een aantal partners. Door samen te werken versterken we elkaar en halen we het beste uit elkaar en onze cliënten

Partner in Werk
Partner in Werk is een organisatie die ervoor zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag kunnen. Als de jongeren of volwassenen stabiel in hun leven staan, dan kunnen wij ze doorverwijzen naar Partner in Werk. De jobcoaches van Partner in Werk begeleiden de desbetreffende persoon in en naar werk.
> Ga naar website

Wings Care Community
Wings Care Community biedt zorg aan kwetsbare doelgroepen in de vorm van beschermd wonen, ambulante begeleiding, dagbesteding en ontwikkelingstrajecten. Een groot deel van onze dagactiviteiten zijn op het gebied van flora en fauna en met name roofvogels en uilen.
> Ga naar website

Wij zijn Broer!
Wij zijn BROER! is een organisatie die zich richt op jongeren van ongeveer 13 tot en met 21 jaar oud. Bij deze dagbesteding krijgen zij voldoende ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Wij zijn BROER! heeft een jong, fris en dynamisch team dat bereid is om alles in te zetten om jou een goede basis te geven voor de rest van je leven!
> Ga naar website

Vroeg Samenwerken in Noord-Holland Noord
De verwijsindex zorgt ervoor dat professionals elkaar kunnen vinden als dat nodig is.Ze kunnen dan met elkaar overleggen en werken niet langs elkaar heen. In Noord-Holland Noord heet de verwijsindex VIN (Vroeg samenwerken In Noord-Holland Noord).
> Ga naar website

Helden in IT
Helden in IT is goed in het herkennen van talent en onderzoeken van mogelijkheden in het gaan werken in de ICT. Helden in IT biedt werkervaringsplekken waar gewerkt kan worden aan persoonlijke en werkinhoudelijke doelen. Zo worden mensen verder geholpen in het arbeidsproces.
> Ga naar website

Groene Hoeve
De Groene Hoeve in Wijdenes is een zorgboerderij, beheerd door Cees en Niki. Zij verzorgen dagbesteding op de boerderij en doen daarnaast aan coaching en ambulante begeleiding.
> Ga naar website

Go4Tech
Go4Tech biedt een werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Go4Tech worden de mooiste relatiegeschenken en andere producten gemaakt. Denk hierbij aan 3D-geprinte producten zoals maquettes.
> Ga naar website

Scroll naar top